Meşeli İlkokulu
MEŞELİ MAH. MEŞELİ SK. MEŞELI ILKOKULU BLOK NO 177 VEZİRKÖPRÜ / SAMSUN

VİZYON

Amacı olan, katılımcı, demokratik ve laik, bilimsel düşünen, eleştiriye ve değişime açık, öğrenmeye istekli, çalışmalarını bir plan doğrultusunda yürütebilen, kendisiyle barışık, ailesi ve çevresiyle uyumlu, olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olabilen, girişimci hoşgörülü ve sağlıklı bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Öğrencilerin; Bireysel farklıklarını, göz önüne alarak kendine güvenen, çevresine saygılı, dürüst, milli değerlere bağlı, özgür düşünebilen, eğitim sürecinde katılımcı, belirli bir amacı olan ve geleceğe güvenle bakan bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamaktır. Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, kendisine güvenen, araştıran, sorgulayan, bilimin ışığında ilerleyen nesiller yetiştirmeyi kendimize hedef edindik...

NORMAL

08.40-14.40 ARASI

KALORİFERLİ

İLÇEYE 8 KM UZAKLIKTADIR İLE İSE 112 KM´dir.

MEŞELİ MAH. VEZİRKÖPRÜ/SAMSUN